follow Catalog firme » Textile incaltaminte » Materiale textile » Judetul NEAMT
  home     Materiale textile   Judetul NEAMT

Materiale textile Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru materiale textile completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
materiale textile (Roman, NEAMT)
Importator si unic distribuitor stofe, plusuri si imitatie de piele pentru mobila tapitata. obiectivul nostru este de a oferi preturi competitive pentru materiele de calitate. va punem la dispozitie o gama variata de modele din stoc sau pe comanda din catalog oferim continuitatea produselor...
0721 *** ***Click aici!
materiale textile (Roman, NEAMT)
Carpetex design, comecializeaza en-gross si en-detail covoare din lana si sintetice din import sau produse in romania. produsele noastre sunt ieftine si de calitate, avand un design modern si deosebit, ce se adreseaza persoanelor care doresc si apreciaza calitatea. oferta noastra generoasa satisface orice preferinta in materie de culoare si textura. in alegerea covorului trebuie sa tinem cont de: culoarea peretilor si..
0756 *** ***Click aici!
materiale textile (Roman, NEAMT)
Microtex cottonclub italia-firma de traditie si lider in producerea tesaturilor de calitate superioara si tehnologie inalta, reprezentata in romania prin ro-microtex. va furnizeaza o gama larga de tesaturi din bumbac si bumbac in amestec cu diverse fibre naturale si artificiale, ce se preteaza la confectionarea de echipament de protectie: salopete protectie, combinezoane doc, uniforme pentru personal silvic, armata, politie, pompieri, scurte termoizolante, sube,..
0729 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie